Tietoja tietokoneen näppäimistöllä syötettävien tietojen suojauksesta

Tietokoneen näppäimistöllä syötettyjen tietojen suojaamisella ehkäistään verkkosivustoille syötettyjen tietojen kaappaaminen. Jotta näppäimistön tiedonsyötön suojausta voidaan käyttää, Kaspersky Protection -laajennuksen on oltava aktivoituna selaimessasi. Voit määrittää tietokoneen näppäimistöllä syötettyjen tietojen suojaamisen eri verkkosivustoille. Kun Suojattu näppäimistön syöttötila on määritetty, viesti ”Suojattu näppäimistön syöttötila on päällä” näkyy sen kentän vieressä, jossa kursori on. Suojattu näppäimistön syöttötila on oletuksena päällä kaikissa verkkosivustoluokissa paitsi Internet-viestintä-luokassa.

Toiminto ei ole käytettävissä, jos Kaspersky Small Office Security on asennettu tiedostopalvelimelle.

Suojatun syöttötilan rajoitukset

Kaspersky Small Office Securityn suojattua syöttötilaa on rajoitettu seuraavasti:

Kaspersky Small Office Securityn asentamisen jälkeisenä aikana, mutta ennen tietokoneen uudelleenkäynnistämistä, sovellus ei sieppaa käyttäjän syöttämää ensimmäistä merkkiä (missään sovelluksessa).